100 procent jezelf

Innerlijk zelfvertrouwen straalt naar buiten en dat zelfvertrouwen kun je alleen uitstralen als je in jezelf gelooft. Soms kun je dat gevoel gaandeweg verloren zijn.

Ik help je het weer te vinden; laat jezelf zien, wees trots op jezelf! Straal en wees 100% JEZELF.

Op ieder moment van de dag kun je zijn wie je bent. Op je werk, thuis bij de kinderen, tijdens een gezellig etentje met je partner of op een meidenavond met je vriendinnen.

Voor de spiegel

We kennen allemaal het moment dat je voor de spiegel staat en denkt: wie ben ik nou eigenlijk?

Druk, druk, druk. Partner, kinderen, werk, sociaal leven. Altijd in de weer en altijd voor een ander. We multitasken, we dragen ons steentje bij in de financiën, we zijn partner, echtgenoot, moeder, én vriendin. Altijd aan het rennen van hot naar her om alles te regelen en vooral alles heel goed te doen.

Maar dan komen er steeds meer momenten dat je je realiseert dat je jezelf helemaal vergeet. Je komt altijd op de laatste plaats en hebt geen tijd om in jezelf te investeren, om te winkelen, om je leuk aan te kleden, om te stralen!

STOP! Tijd om jezelf te herontdekken. Terug naar 100% jezelf!

  • Wie ben ik?
  • Hoe zien anderen mij?
  • Hoe wil ik gezien worden?
  • Wat wil ik uitstralen?
  • Waar word ik blij van?
  • Ik ben toe aan een nieuwe stap, maar welke en hoe?

Tijd om in beweging te komen

Op eigen kracht ben je al heel ver gekomen. En daar mag je trots op zijn, maar nu is het tijd om in beweging te komen en even aan jezelf te denken. Iedereen bezit schoonheid, maar lang niet iedereen ziet het. Ik help je jouw schoonheid of aantrekkingskracht te zien. Vervolgens versterk ik het door je te helpen een persoonlijke stijl te ontwikkelen. De juiste kleding en de juiste uitstraling helpt je de gewenste indruk te maken en versterkt je persoonlijkheid!

Je hebt je eigen schoonheid in je, je moet hem alleen weer herontdekken. En ik help je hierbij graag op weg.

Meer weten?
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan eens naar het productenaanbod of neem direct contact met me op.